Prémium készházak határidőre

költözz be akár 6 hónap múlva

tudj meg többet

legyen kerámiaházad idén reális áron!

Rövid határidővel reális áron

A magyarországi piacra vezetés időszakában 320.000 Ft/m² nettó ártól vállaljuk egy átlagos családi ház szerkezetkészre építését (1-es készültségi fokon). Kalkulátorunkban add meg az általad megálmodott ház paramétereit és kérj kalkulációt. Számolj velünk!

Kerámia kompozit ház tudástár

gyakran ismételt kérdések

Az ár a készültségi fok függvénye:

1-es fokozat (szerkezetkész): 320.000 Ft + ÁFA / m² ártól

2-es fokozat (külső kulcsrakész): 450.000 Ft + ÁFA / m² ártól

3-as fokozat (kulcsrakész): 600.000 Ft + ÁFA / m² ártól

Igen. Mivel a kerámiaház hagyományos építési technológiának számít, banki finanszírozása, CSOK és a zöld hitel megoldott. Ügyintézését vállaljuk.

Jelenleg még van szabad kapacitásunk akár az azonnali kezdésre is, de ez minden nappal csökken…

A kerámia kompozit ház olyan, mint a tégla, csak sokkal előnyösebb tulajdonságokkal.

A kerámia alapú anyagokat ősidők óta használják az építkezésben. Valójában a tégla is kerámia alapú. A kerámia kompozit házak falazata gyakorlatilag nagyon hasonló összetételű, mint a tégla. A kerámiafalakat úgy is elképzelhetjük, mintha az egész fal egyetlen tégla lenne.

A kerámia kompozitból egész falakat tudunk öntési technológiával előállítani. Így amíg egy hagyományos téglaháznál 3000 db téglát kell egymáshoz ragasztani, addig kerámia kompozit ház esetén ugyanezt az épületet fel tudjuk építeni 25 db előre gyártott elemből.

A kerámia kompozit házaknál nincs annyi kötés, habarcs és nincsenek vegyianyagok. A kerámia falaknak köszönhetően jelentősen javul az épület minősége, az építési folyamat sokkal gyorsabb és összességében sok időt, költséget és fejfájást spórolhatunk meg magunknak.

Nem. A falak glettelés után festhetők, tapétázhatók.

Igen. Hagyományos eszközökkel elvégezhető (vágás, vésés) Az elektromos hálózat védőcsöveit előre beépítjük a falazatba, így a villanyszerelő csak behúzza a vezetékeket. A vízvezeték helyeit egyeztetjük s gyártás során kihagyjuk a falhornyokat, így jelentősen csökken az utólagos megmunkálás szükségessége.

A ház kivitelezési ideje a következő tényezőktől függ:

 • Milyen készültségi fokkal rendeli meg a kivitelezést?
 • Minden készen áll a telken a kivitelezéshez?
 • Melyik évszakban kezdjük?

Ha a telken minden rendelkezésre áll az építkezéshez, akkor a készültségi fok függvényében az eddigi tapasztalatok alapján a kivitelezés időtartama:

 • 1. készültségi fok esetén 2 hónap a kivitelezés.
 • 2. készültségi fok esetén 3 – 4 hónap a kivitelezés.
 • 3. készültségi fok esetén 6 – 7 hónap a kivitelezés.

A fenti időintervallumok tájékoztató jellegűek, a szerződés megkötésétől érvényesek.

A komplett falak nyergesvontatón kerülnek kiszállításra és daru segítségével kerül minden egyes elem a helyére.

Nyergesvontatón kerül kiszállításra és daru segítségével kerül minden egyes elem a helyére. A teherautót, szállítást és a darut is a mi szervezzük, Önnek ezzel nincs teendője.

Teljes mértékben. A kerámia kompozit falak természetes anyagokból készülnek. Az építőanyagok mindegyike teljesen újrahasznosítható, mivel a kerámia kompozit ház falazatának összetevői kizárólag természetes, környezetkímélő anyagokból vannak előállítva.

A kerámia kompozit házban télen kellemesen meleg, nyáron kellemesen hűvös van. A 30 cm vastagságú külső fal hőátbocsátási tényezője U=0,197 W/m²K, a 35 cm vastagságú falak hőátbocsátási tényezője U=0,15 W/m²K (passzívház), mely megfelel a hatályos rendeletben kiadott értékeknek.

A vékony, erős falaknak köszönhetően a kerámia kompozit házak esetén a hasznos alapterület és a bruttó alapterület aránya 7-10%. Ezzel szemben a hagyományos építésű házaknál ez az érték csak 18-22%. Mit jelent ez a gyakorlatban? Egy 100 m² bruttó alapterületű családi ház esetén a hasznos terület hagyományos építésű 38 cm falvastagságú épület esetén 80 m², míg a kerámia kompozit ház esetén 93 m². A különbség 13 m², vagyis egy kisebb szoba!

Liapor 30 kerámia falazat
Szigetelési érték: 0,197W/m2K

Liapor 35 kerámia falazat
Szigetelési érték: 0,150W/m2K

Általában ásványgyapottal szigetelünk, és szilikát bázisú nemesvakolatot használunk. Ennek nagyon egyszerű oka van: szeretnénk valóban élhető házat építeni Önnek, olyat amilyet magunknak is elfogadnánk. Bár ez lényegesen drágább megoldás de így garantálható a kedvező végeredmény. A falak nem lesznek penészesedésre hajlamosak s megőrízzük a kedvező páradiffúziós értékeket. Kérésre a költséghatékonyabb EPS szigetelés is megoldható.

Nem, a technológia rugalmas és teljesen egyedi tervezésű épületeket lehet vele létrehozni.

Az épületszerkezetre a gyártó a hatályos jogszabályok szerinti garanciát vállal, de valójában a várható élettartama a háznak több száz év.

Elkészítheti az építészeti terveket az Ön tervezője, de szükség esetén a mi partner cégünk is vállalja a teljeskörű tervezést. Az épület gyártmány terveit a falazat gyártója készíti el.

Igen, a kerámia kompozit ház kimondottan alkalmas passzívházak építésére kis falvastagsággal. A 35 cm vastagságú falak hőátbocsátási tényezője U=0,15 W/m²K. A hőszigetelés vastagságának növelésével tovább csökkenthetjük a hőátbocsátási tényezőt.

Három választható fokozatban adjuk át a házakat:

 • 1-es fokozat: az elkészített alapra felállítjuk a falakat és válaszfalakat, rátesszük a tetőt melyet vízzáró, páraáteresztő fóliával látunk el.
 • 2-es fokozat: külső kulcsrakész állapot. Az egyes fokozat + felrakjuk a kiválasztott cserép, cserepeslemez vagy egyéb héjazatot, a falazatot ellátjuk a végleges dryvit rendszerrel, a kiválasztott külső nyílászárókat berakjuk, majd felhordjuk a választott nemesvakolatot.
 • 3-as fokozat: kulcsrakész állapot. Kettes fokozat + elektromos hálózat kialakítása, gépészet a tervek alapján (hőszivattyús rendszer, napelem rendszer stb…), vizesblokkok készen (szaniterek, hidegburkolatok is), hidegburkolatok, melegburkolatok, födém kialakítás szigetelve (25cm), a falak glettelve, festve.

Az ajánlatunkban minőségi német Kömmerling profilú, Roto vasalatos  6 kamrás 3 rétegű üvegezésű kívül belül fehér műanyag nyílászáró szerepel (teljes szerkezetre vonatkozó, hőátbocsátási tényező) Uw=0,97W/(m2K), melyet 2-es készültségnél be is építünk, vagy beszerezheti Ön is, de akkor a beépítést Önnek kell megoldania.

 1. Tervezés: Alapvetően 2 lehetősége van:
  1. A mi partner cégünkön keresztül készítetti el a ház terveit.
  2. Ön a saját tervezőjével tervezeteti meg a házat (szükség esetén, adunk tervezői segédletet).
 2. Megrendelés: Elfogadott árajánlat után szerződést kötünk.
 3. Gyártás: Legyártatjuk a falazatot elhelyezve benne az elektromos vezetékek védőcsöveit, s a gépészet falhornyait.
 4. Alapozás: A falazat gyártási ideje alatt elkészítjük az alapot (sáv vagy lemezalap) elhelyezve bennük a szükséges hálózatokat (víz, csatorna, elektromos stb).
 5. Szerkezet építés: Az elkészült alapra pár nap alatt felállítjuk a falazatot.
 6. Tető: Az előregyártott tetőszerkezetet felrakjuk, ellátjuk vízzáró, páraáteresztő fóliával, illetve megállapodás szerint a héjazatot is feltesszük.
 7. További munkálatok: Megállapodás szerint.
 • Földszintes házak
 • Tetőteres házak
 • Emeletes házak (10 emelet)
 • Ikerházak, sorházak
 • Nyaralók
 • Garázsok

Az Ön generálkivitelezője a Real House kft lesz. A falazatokat mi rendeljük meg, a gyártóval nekünk lesz szerződésünk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérj ingyenes konzultációt

Telefon

+36 70 416 4006

email címünk

info@realhouse.hu

facebook oldal

Kövess minket »

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Email: info@realhouse.hu

Telefon: +36 70 416 4006

Cím: 2000 Szentendre, Dózsa György út 87.

Nyitva tartás: H-P: 9:00 - 15:00.
Ezen kívül időpont egyeztetés után!